Passa al contingut principal

CAROLA RACKETTE HA ESTAT ALLIBERADA

Segons apunten els mitjans, fa uns dies que Carola Rackette torna a estar en llibertat però el vicepresident italià ha promès per activa i passiva que serà deportada a Alemanya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOTÍCIES

NOTÍCIES SOBRE REFUGIATS Escrit per:  Pepa Gallego Si ets resident i vols fer venir la teva parella al Principat, allò que se’n diu reagrupament familiar, a més d’estar casat, acreditar unió civil o ser parella de fet has de cobrar un sou superior a 1.400 euros. Així ho marca el requisit econòmic de la Llei qualificada d’immigració, però n’hi ha d’altres. I són clars i rígids, i malgrat que cobris 1.200 euros, és a dir 200 euros menys del que estableix la llei, no pots reagrupar la parella. “Els principals motius de la denegació de sol·licituds per a reagrupaments solen ser sobretot els mitjans  econòmics, perquè no es pot arribar al que marca la llei”, explica el director del departament d’Immigració, Jesús Guardiet. El percentatge de denegacions és molt baix, poc més de l’1%, però darrere de cada xifra hi ha les històries de famílies que no poden viure juntes. El nombre d’autoritzacions atorgades per reagrupament varia segons l’any, i malgrat que en alguns anys anteriors

OPINIÓ

Opino que el que està passant a Síria, és una falta de seny, humanitat i de pensar de com s'ho estàn passant malament les pobres persones que han de marxar del seu país per culpa de que quatre persones mal comptades que estàn al poder, hagin causat la guerra.